Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 20:03
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Muž své přítelkyni v Excelu přesně spočítal, kolik mu má zaplatit za dovolenou. Žena se nestačila divit

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Ve 45. epizodě podcastu Love is on the air se naše dvojice moderátorů doktorka Nikita a docent Zach věnovala poměrně ožehavému tématu – penězům. Pověděli jsme si, jak s financemi ve vztahu pracovat nebo taky to, kdy je vhodná doba na společný bankovní účet. Úterní epizodu si můžeš pustit zde.

No a jelikož je náš vztahový podcast zaměřen také na interakci s posluchači, dali jsme opět našim příznivcům prostor, aby se podělili o vlastní příběhy na toto téma. Ze zaslaných zpráv jsme nakonec vybrali nejlepší historky a právě těm je dnešní epizoda věnována.

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10

A co všechno se v novém bonusovém díle dozvíš? Tak například o příběhu dívky, které partner velkoryse slíbil, že pokryje z vlastní kapsy výdaje v rámci společné dovolené. Ovšem dva dny poté, co dovolená proběhla, přišla slečně excelová tabulka, ve které měla přesně spočítáno, kolik má partnerovi zaplatit. Inu, i takové věci se dějí. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse