Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 19:06
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Anthony Mackie se o Captain America 4 dozvěděl od prodavače v obchodě. Tajnosti v Marvelu jsou na úplně jiné úrovni

Anthony Mackie se o Captain America 4 dozvěděl od prodavače v obchodě. Tajnosti v Marvelu jsou na úplně jiné úrovni
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Někteří herci v Marvelu nevědí, v jakém filmu a zda vůbec se ještě v příběhu objeví. A někdy to víme dříve než oni samotní.

Anthony Mackie se o tom, že vzniká film Captain America 4, dozvěděl v obchodě. Neseznámil ho s tím šéf studia Marvel Kevin Feige ani nikdo ze studia Disney. Zjistil to v obchodě, když se k němu otočil nadšený fanoušek a s mobilem v ruce se ho zeptal, jestli je to opravdu pravda. Mackie tehdy netušil, o čem to mluví. 

Herec to prozradil v rozhovoru pro Entertainment Weekly. I proto údajně rád spolupracuje s Marvelem. Nikdy neví, co ho čeká. Většinou si ho zavolají do Los Angeles a předestřou mu, jaké mají plány s jeho postavou, což je podle něj vždy velmi vzrušující.

Doporučeno
Svět Marvelu má nového Captaina Americu. Sam rozcupoval v médiích vládu USA a dal černochům hrdinu, na kterého mohou být hrdí Svět Marvelu má nového Captaina Americu. Sam rozcupoval v médiích vládu USA a dal černochům hrdinu, na kterého mohou být hrdí 24. dubna 2021 11:27
Domů
Sdílet
Diskuse