Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 8:19
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Policie vylovila z řeky v Brně tělo. Zatím není jasné, o koho se jedná

Policie vylovila z řeky v Brně tělo. Zatím není jasné, o koho se jedná
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Tělo osoby by se mohlo identifikovat už dnes.

Brněnská policie vylovila v úterý odpoledne ze Svratky lidské tělo. Informoval o tom server iDNES. Zatím není jasné, o koho se jedná. Identitu zemřelé osoby by mohli policisté znát už během dnešního dne. Mělo by se tak potvrdit či vyvrátit, zda tělo patří pohřešovanému Tomášovi, který v dané oblasti zmizel.

„Krátce před patnáctou hodinou jsme přijali na tísňovou linku oznámení o plovoucím těle na hladině řeky Svratky poblíž ulice Veslařská. Asi po hodině se policejním potápěčům podařilo vytáhnout tělo na břeh,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

Doporučeno
Pátrání po Tomášovi: Chlapec si vzal s kamarády drogu, ti si z toho dne nic nepamatují. Nevylučuje se ani únos Pátrání po Tomášovi: Chlapec si vzal s kamarády drogu, ti si z toho dne nic nepamatují. Nevylučuje se ani únos 4. května 2021 17:40

Po pohřešovaném chlapce policie beznadějně pátrá už přibližně tři týdny. Zatím se nevylučuje ani únos. Otec chlapce Radek Pospíšil má pro potenciálního únosce, ale i ztraceného syna, vzkaz: 

„Pokud by k tomuhle došlo, tak prosíme, řekněte vaše požadavky, řekněte, co po nás chcete, hlavně nám Tomáše vraťte. Tome, prosím, vrať se domů. Všichni na tebe čekáme, neměj strach, nemusíš mít z ničeho strach, chceme, abys byl doma!“ řekl.

Domů
Sdílet
Diskuse