Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2021 17:40
Čas čtení 1:07
Vojtěch Vanda

Pátrání po Tomášovi: Chlapec si vzal s kamarády drogu, ti si z toho dne nic nepamatují. Nevylučuje se ani únos

Pátrání po Tomášovi: Chlapec si vzal s kamarády drogu, ti si z toho dne nic nepamatují. Nevylučuje se ani únos
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI PÁTRÁNÍ PO TOMÁŠOVI Z BRNA
Uložit Uložené

Ani po třech týdnech se pohřešovaný Tomáš z Brna nevrátil domů. Jeho otec se s dalšími informacemi svěřil CNN Prima NEWS.

Zoufalství, bezmoc, ale také naděje, že ještě není nic ztraceno. Asi s takovými pocity musí zápasit rodiče pohřešovaného Tomáše Pospíšila z Brna, který je už prakticky tři týdny nezvěstný. S dalšími poznatky okolo vyšetřování, kam se mohl mladík ztratit, přišel před kameru CNN Prima NEWS jeho otec Radek.

Doporučeno
Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? Pátrání po Tomášovi z Brna: Co všechno zatím o případu víme? 26. dubna 2021 11:40

„Jsme si jisti tím, že pokud by Tomáš chtěl zmizet, tak by to neudělal ten večer. Neměl u sebe mobilní telefon, který ztratil, neměl u sebe bundu, klíče od domu. Spoustu věcí tady zanechal,“ uvedl pro CNN Prima NEWS. I když se okolí chlapcova bydliště prohledalo během posledních týdnů skrz naskrz, nové indicie ohledně jeho zmizení nepřichází.

Domů
Sdílet
Diskuse