Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2021 17:00
Čas čtení 1:24
Vojtěch Vanda

Řezník točí pokračování filmu Párty Hárd. Herce prý platí pervitinem

Řezník točí pokračování filmu Párty Hárd. Herce prý platí pervitinem
Zdroj: ZNK Production
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pokud jsi viděl Párty Hárd, víš, co asi čekat. Tentokrát by ale mělo jít o profesionálnější počin, který bude v kinech.

Tři puberťáci, kteří mají sen. Sen uspořádat tu nejlepší party a sbalit vysněné holky. Trošku klišé, každopádně, když si takový jednoduchý námět vezme do ruky král všech nechutností Řezník, můžeš čekat nářez. O tom se přesvědčili všichni, kteří viděli jeho poslední počin s názvem Párty Hárd.

Film měl úspěch, proto se raper a tvůrce frků rozhodl natočit dvojku. Pokračování Párty Hárder má být ale profesionálnější, a dokonce se představit v kinech. Proto prosí o tvou pomoc. „K tomu, abyste mohli vidět ještě šílenější večírek a dobrodružství, ale potřebujeme vaši pomoc, protože větší a náročnější natáčení už se Šluknovským perníkem nezaplatí,“ stojí v popisku crowdfundingové kampaně.

Doporučeno
Řezník ti zpříjemní karanténu. Dnes večer vypustí zdarma na YouTube svůj film Párty Hárd Řezník ti zpříjemní karanténu. Dnes večer vypustí zdarma na YouTube svůj film Párty Hárd 18. března 2020 14:56

Teaser k filmu Párty Hárder je na YouTube teprve od konce dubna, a za 5 dní nasbíral více než 50 tisíc zhlédnutí. V něm se dozvídáme, že by tvůrci rádi natočili „něco kvalitnějšího, aby to mohlo jít do kin“. Jenže herce platí pervitinem a, co si budeme, natáčecí crew by potřebovala také malý upgrade. Proto založili crowdfundingovou kampaň na Donio, aby se mohla zaplatit pořádná produkce.

A o čem film bude? „Ve dvojce se vrací kámoši Miky a Tomáš, kteří se po roce už trochu oklepali z událostí předchozího filmu a po maturitě chtějí vyrazit na proslulou Ibizu východu – na Mácháč, legendární místo plné mejdanů, muziky a nevázaného sexu. Na předem domluvené podřadné brigádě se snaží vydělat si peníze na zlatý hřeb léta – festival Summer Massacre, od kterého si slibují životní zážitek,“ uvádí tým za Párty Hárder.

„Nakonec se jim však dostane zcela jiné zkušenosti, kdy se musí potýkat s konkurenční partou potetovaných machýrků, nedostatkem holek, Poulíčkem, prudérní starostkou, legendou o rybích lidech a kolonostomií,“ dodávají s tím, že nad jedním z hlavních hrdinů stále visí hrozba služby v srbských miliích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený řezník (@reznikznk)

Doporučeno
Řezník vydává jeden z nejděsivějších klipů kariéry. Nové album vyjde už za pár týdnů Řezník vydává jeden z nejděsivějších klipů kariéry. Nové album vyjde už za pár týdnů 2. prosince 2019 0:51

Štáb filmu v čele s Márty Pohlem již vybrala více než 580 tisíc korun, což znamená, že je 20 tisíc korun od druhého milníku, který slibuje, že to „bude drsný, ale snad se to natočí podle plánu“. Jestli máš tedy chuť na druhý díl a dobrodružství na Mácháči, můžeš film podpořit. Při zisku 1,2 milionu korun štáb totiž slibuje, že natočí kultovní film. A to by určitě stálo za to.

Domů
Sdílet
Diskuse