Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2021 22:12
Čas čtení 0:36
Dominik Vetrák

Emma Stone je nebezpečná Cruella ze 101 dalmatinů. Stylový krimifilm s úžasnými herečkami má premiéru už za několik dní

Emma Stone je nebezpečná Cruella ze 101 dalmatinů. Stylový krimifilm s úžasnými herečkami má premiéru už za několik dní
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Cruella dorazí do kin a na Disney+ už 28. května.

Cruella od studia Disney se na službu Disney+ a do kin (těch, která jsou otevřená) dostane 28. května. Měl by to být originální a nevídaný příběhový zážitek, který nám představí kultovní záporačku z pohádek o 101 dalmatinech v úplně jiném světle. Studio Disney se u příležitosti blížící se premiéry rozhodlo vydat nové, bonusové video. Obsahuje několik nových záběrů a celkem se mu daří zachytávat skvělou atmosféru filmu.

Doporučeno
Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl Like House jsme probrali se specialistou na sociální sítě. Toto nám řekl 11. května 2021 17:00

Těšíme se zejména na výjimečnou herečku Emmu Stone v hlavní roli, ale samozřejmě i na kostýmy, krimistyl a dobové retro. Příběh se totiž odehrává v minulém století. Jde o prequel, takže Cruellu poznáme ještě předtím, než se vlastně stala Cruellou, nenasytnou a krutou sběratelkou dalmatských kožichů.

Domů
Sdílet
Diskuse