Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. června 2021 22:45
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Logan Paul si před zápasem věří: Když porazím Mayweathera, budu nejlepším boxerem na světě, tvrdí

Logan Paul si před zápasem věří: Když porazím Mayweathera, budu nejlepším boxerem na světě, tvrdí
Zdroj: Getty Images/Jayne Kamin-Oncea
SPORT
Uložit Uložené

Avizovaný zápas budeš moci sledovat v pondělí 7. června v časných ranních hodinách.

Logan Paul tvrdí, že bude nejlepším boxerem na světě. Připravovaný zápas s Floydem Mayweatherem plánuje vyhrát, chce ho ponížit a tvrdí, že ho všichni podceňují. Prý není obyčejný youtuber, je připraven bojovat a zvítězit.

Mayweatherovo skóre oproti tomu jeho však naznačuje trochu jiný zápas.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30

Po výhře chce jít do důchodu

Mayweather má za sebou 50 zápasů, všechny vyhrál a na kontě má několik světových titulů. Paul zatím bojoval jen s youtuberem jménem KSI, poprvé zápas skončil remízou a při odvetě Paul prohrál.

Přesto však říká, že je připraven na zápas. „On si opravdu myslí, že jsem jen youtuber, že nejsem bojovník. Chápu to. Floyd mě podceňuje a to mu ublíží. Chci, aby přinesl všechny své opasky, protože ho knokautuju a potom se stanu nejlepším boxerem na světě,“ znějí podle Ladbible jeho odvážné plány.

Po zápase pak má v plánu jít do důchodu. „Koupím si pozemek nahoře v New Yorku a Floydovi nenabídnu odvetu.“

Doporučeno
Youtuber Jake Paul má boxovat s bývalým šampionem UFC. „Překonáme další rekord,“ píše internetová hvězda Youtuber Jake Paul má boxovat s bývalým šampionem UFC. „Překonáme další rekord,“ píše internetová hvězda 1. června 2021 10:27

Zápas se odehraje 6. června, takže ho živě můžeš u nás sledovat v časných ranních hodinách 7. června (pondělí). Jde jen o exhibiční zápas, ale je zjevné, že Paul do toho chce dát všechno.

Pokud vše dopadne tak, jak očekává, může si za souboj s Mayweatherem vydělat 20 milionů dolarů. K této částce se zřejmě dopracuje, pokud si přístup k přímému přenosu zakoupí dostatečný počet lidí, případně se mu Mayweathera dokonce podaří porazit a organizátoři mu budou muset vyplatit všechny bonusy. Ani bez nich však domů nebude odcházet s prázdnou.

Domů
Sdílet
Diskuse