Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2021 10:27
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Youtuber Jake Paul má boxovat s bývalým šampionem UFC. „Překonáme další rekord,“ píše internetová hvězda

Youtuber Jake Paul má boxovat s bývalým šampionem UFC. „Překonáme další rekord,“ píše internetová hvězda
Zdroj: Getty Images/Al Bello
SPORT
Uložit Uložené

Kontroverzní youtuber vs. bývalý šampion UFC. Podle kurzů u zahraničních sázkových kanceláří je favoritem internetová hvězda.

Youtuber Jake Paul už zná jméno svého dalšího soupeře, se kterým změří síly mezi šestnácti provazy. Stát by se jím měl americký MMA zápasník Tyron Woodley, který svého času v UFC kraloval welterové divizi (do 77 kilogramů). Oficiální potvrzení boxerského zápasu mezi těmito dvěma borci je na spadnutí, už nyní o něm však předčasně informuje řada zahraničních médií včetně známého portálu MMA Junkie.

Doporučeno
Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) Hvězda UFC Jiří Procházka: Jdeme si pro světové prvenství, odmítnout titulový boj kvůli jiné výzvě by bylo troufalé (Rozhovor) 31. května 2021 9:30

Pro kontroverzní internetovou hvězdu Jakea Paula se bude jednat už o čtvrtý zápas v profesionálním boxu. Ve všech předchozích zvítězil hned v prvním kole, naposledy uštědřil knockout bývalému MMA zápasníkovi Benu Askrenovi, který s Paulem v ringu nevydržel ani dvě minuty.

Domů
Sdílet
Diskuse