Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2021 16:22
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

Pašeračku Terezu čeká soud. Po více než 3 letech by mohla být propuštěna zpět do Česka

Pašeračku Terezu čeká soud. Po více než 3 letech by mohla být propuštěna zpět do Česka
Zdroj: Flickr/Marco Verch/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Tereza Hlůšková je v pákistánském vězení již více než tři roky.

Pašeračka Tereza je v Pákistánu již od ledna roku 2018, kdy celníci v jejím kufru našli téměř devět kilo heroinu. Od soudu tenkrát odešla s osmiletým trestem, proti kterému se několikrát odvolala a ve čtvrtek 17. června se mladá Češka konečně dočká odvolacího soudu, po němž by mohla být propuštěna zpět domů. Stále si totiž stojí za tím, že je nevinná a navíc se prý ze svých chyb poučila, informuje Blesk.

Doporučeno
Při změně pohlaví musíte podstoupit spoustu ponižujících vyšetření, říká šéfka Mladého pirátstva Georgia Hejduková (Rozhovor) Při změně pohlaví musíte podstoupit spoustu ponižujících vyšetření, říká šéfka Mladého pirátstva Georgia Hejduková (Rozhovor) 16. června 2021 14:03

Soudní řízení bylo v plánu již několikrát, avšak nakonec vždy došlo k jeho zrušení. Důvodem byl koronavirus, stávka soudců, ale také například to, že Tereza vystřídala hned několik právníků. „Za dva roky její bývalý právník nedosáhl rozhodnutí o odvolání. Selhal a Tereza se na něj rozzlobila. Tereza nyní vkládá naděje na propuštění do Navída Básira,“ uvedl pákistánský novinář Alí Aršád.

Domů
Sdílet
Diskuse