Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2021 12:15
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Mark Wahlberg zpívá se svým homosexuálním synem LGBT hymnu. Šikana ale dovede chlapce k sebevraždě

Mark Wahlberg zpívá se svým homosexuálním synem LGBT hymnu. Šikana ale dovede chlapce k sebevraždě
Zdroj: Vertical Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Upoutávka začíná humornou pasáží, ale krátce nato se přesune do tragické části.

Joe Bell (Mark Wahlberg) kráčí po silnici se svým synem Jadinem (Reid Miller), který mu začne zpívat skladbu Born this way od Lady Gaga. Chlapec s překvapením zjišťuje, že jeho otec zná její text. Filmaři touto písní zřejmě narážejí na fakt, že postava Jadina je homosexuálně orientovaná. Píseň Born this way bývá totiž označována i za LGBT+ hymnu.

V traileru životopisného dramatu s názvem Good Joe Bell režiséra Reinalda Marcuse Greena (Monsters and Men) dále pozorujeme, jak se Joe Bell snaží synovi pomoci přijmout sebe sama.

Tento proces mu ale znesnadňují spolužáci ze školy, kteří Jadina neustále šikanují. Nakonec ho tak podle všeho dotlačí až k sebevraždě, po níž se hlavní hrdina vydává na cestu Amerikou, aby lidem vyprávěl příběh svého syna.

Ve filmu si kromě Marka Wahlberga a Reida Millera zahráli herci jako Connie Britton, Gary Sinise, Morgan Lily, Maxwell Jenkins, Ash Santos, Charles Halford či Tara Buck. Scénář k filmu napsali Larry McMurtry a Diana Ossana, kteří stáli za oscarovým dramatem Zkrocená hora, kde zářil dnes už zesnulý Heath Ledger a Jake Gyllenhaal. Kinopremiéra dramatu je plánována na 23. červenec 2021.

Domů
Sdílet
Diskuse