Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2021 19:50
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Rytmus, Separ a další jdou do boxerského ringu, máme i jejich vyjádření (Freshnews)

Rytmus, Separ a další jdou do boxerského ringu, máme i jejich vyjádření (Freshnews)
Zdroj: TASR/Jakub Kotian
REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl nových Freshnews.

Vítej u nového dílu našich pravidelných Freshnews, v nichž týden co týden shrnujeme zajímavé novinky z uplynulých dní. I tentokrát máme hned několik žhavých zpráv, a to jak ze světa sportu, módy nebo třeba společenských událostí. Dnešní epizodou tě provede náš moderátor Martin, tak se pohodlně usaď a užij si video.

Doporučeno
Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky Po překonání rakoviny nemám strach z ničeho, říká Separ na margo svého boxerského zápasu. Rytmus trénuje tvrdě už tři roky 29. června 2021 9:30

Ve Freshnews si dnes povíme například o bojové akci, která míří na Slovensko a představí se na ní hned několik známých osobností. Do boxerského ringu nastoupí MMA velikán Attila Végh, raper Separ nebo jeho kolega Rytmus, který se má utkat se zahraničním raperem. Organizátoři slibují unikátní show, jaká tu ještě nebyla.

Dále se podíváme také na reakce lidí z různých koutů světa, ke kterým se donesla nedávná slova prezidenta České republiky, který v televizi pronesl, že transgender lidé mu jsou „bytostně odporní“. Někteří uživatelé následně přirovnali Miloše Zemana k záporným postavám ze ságy Star Wars a postarali se o celou řadu memů.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Tak například o nových tenistkách od Pumy nebo v neposlední řadě o našem rozhovoru s profesionálním gigolem. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse