Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2021 19:42
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Tiktokeři mají nový virální hit. The Kid LAROI si pozval Justina Biebera a chystá se ovládnout sociální síť touto novinkou

Tiktokeři mají nový virální hit. The Kid LAROI si pozval Justina Biebera a chystá se ovládnout sociální síť touto novinkou
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
HUDBA
Uložit Uložené

Mladý The Kid LAROI se spojil s Justinem Bieberem a výsledkem je nový popový hit Stay, který má potenciál nahradit Without You na Tiktoku.

The Kid LAROI a Justin Bieber vydávají novinku s názvem Stay. I když je skladba už několik dní venku, kluci k ní nyní doplnili i vizuální zpracování, které se pravděpodobně postará o to, že budeme svědky nového hitu s potenciálem na stovky milionů zhlédnutí. Už jen samotné spojení dvou jmen, která se k sobě přirozeně hodí, je pro fanoušky obrovským zadostiučiněním.

I samotné téma a načasování na léto bude v tomto případě hrát roli, protože se v novince najdou (nejen) všechny prázdninové lásky.

Doporučeno
Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec 9. července 2021 11:42

Justin Bieber samozřejmě píše ódu pro svou manželku Hailey a jeho výrazně mladší kolega má další munici na sociální síť Tiktok. Tu aktuálně ovládá jiná jeho vztahová záležitost s názvem Without You. Samotný videoklip opět přináší netradičně prvky.

Zpěvák a raper The Kid LAROI oslaví dospělost v srpnu, patří tak pravděpodobně k nejmladším úspěšným hudebníkům současnosti. Na kontě má už i debutové album, stojí však před těžkým úkolem, aby potvrdil svou současnou pozici. Tímto výběrem spolupráce se mu to však určitě daří.

 

Domů
Sdílet
Diskuse