Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2021 v 16:57
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

Do Prahy nejezděte, vyzývá policie. Na Jižní spojce se tvoří kilometrové kolony

Do Prahy nejezděte, vyzývá policie. Na Jižní spojce se tvoří kilometrové kolony
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Policisté vyzývají řidiče, aby se tomuto místu vyhnuli.

Pražská Jižní spojka, která se momentálně opravuje, nezvládá dopravu ve směru na Černý most. Od osmého kilometru dálnice D1 se tam tvoří kolony, které měří několik kilometrů. Policisté vyzývají řidiče, aby se průjezdu Prahou, pokud nemusí, vyhnuli a využili raději komunikace v širším okruhu Prahy.

Doporučeno
Kdo je nový nejvyšší státní zástupce Igor Stříž? Babiš ho původně nechtěl, za komunismu byl vojenským prokurátorem Kdo je nový nejvyšší státní zástupce Igor Stříž? Babiš ho původně nechtěl, za komunismu byl vojenským prokurátorem 13. července 2021 v 11:29

Policie zveřejnila i letecké záběry z místa na Twitteru. Zúžení počtu jízdních pruhů kvůli opravě v oblasti Štěrbohol mělo za následek vytvoření několikakilometrových kolon„Dále jsou velké komplikace i v ulice Spořilovská a u nájezdu na Jižní spojku ve směru na Prahu 9. Řidiče tak čeká i několikahodinové zdržení,“ komentovala situaci mluvčí policie Hana Křížová.

„Doporučujeme tak řidičům, kteří nutně nepotřebují přímo do Prahy, aby se průjezdu metropolí zcela vyhnuli a využili komunikace v širším okruhu Prahy ve Středočeském kraji,“ dodala mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse