Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2021 16:50
Čas čtení 0:47
Martin Mičuda

Hvězdné trio z Top Gearu je zpět. Na nový The Grand Tour s americkými klasikami nás láká oficiální trailer

Hvězdné trio z Top Gearu je zpět. Na nový The Grand Tour s americkými klasikami nás láká oficiální trailer
Zdroj: Amazon Prime
TECH
Uložit Uložené

Nový cestovatelský speciál uvidíme již koncem tohoto měsíce.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se naposledy na obrazovkách v rámci speciálu The Grand Tour ukázali v závěru minulého roku. Stalo se tak při hledání pirátského pokladu v epizodě A Massive Hunt na malebném ostrově Madagaskar. Nyní nám Amazon Prime po hrstce krátkých upoutávek ukazuje oficiální trailer k nové epizodě, která ponese název Lochdown. Odehrávat se bude ve Skotsku a hlavní roli si tentokrát zahrají staré americké klasiky.

Doporučeno
Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu Svět Marvelu: Žádný Doctor Strange ani Wanda. Loki zapříčinil vznik Multiverse a už brzy se spojí všechny dimenze Marvelu 15. července 2021 17:30

Jde o Lincoln Continental, Buick Riviera a Cadillac Coupe de Ville, tedy slavné velkoobjemové modely ze 70. let. Zdaleka však nepůjde o jediná auta. Jak naznačuje upoutávka, v nové epizodě se objeví i jiné americké klasiky, chybět opět nebudou ani karavany, se kterými má slavné trio bohaté zkušenosti.

Domů
Sdílet
Diskuse