Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. července 2021 18:14
Čas čtení 0:58
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola je po operaci: Doktoři potvrdili špatné zprávy, českého bijce budou operovat znovu

Karlos Vémola je po operaci: Doktoři potvrdili špatné zprávy, českého bijce budou operovat znovu
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Terminátor má před sebou minimálně ještě jednu další operaci.

Slavný český MMA zápasník Karlos Vémola má za sebou operaci tricepsu a fanouškům po probuzení z narkózy poslal krátké vyjádření. Bohužel ale nepřináší dobré zprávy. Za několik týdnů totiž bude muset jít ještě minimálně na jednu další operaci. Jeho návrat do tréninku se tedy posune a je otázkou, kdy bývalého šampiona organizace Oktagon MMA uvidíme znovu zápasit.

„Operace podle doktorů proběhla dobře, ale bohužel se potvrdilo to, v co jsem tajně doufal, že se nepotvrdí, ale s čím asi doktoři počítali. Urval jsem si tam všechno, co šlo, a zoperovat nejednou to prostě nešlo,“ říká Vémola. Za čtyři týdny jej proto čeká další operace, a pokud ani ta nebude stačit, za další čtyři týdny bude muset být operován znovu.

Doporučeno
Karlos Vémola na sebe před zápasem s Marpem vytvořil velký tlak, ale právě to je jeho motor, říká Pavol Neruda (Rozhovor) Karlos Vémola na sebe před zápasem s Marpem vytvořil velký tlak, ale právě to je jeho motor, říká Pavol Neruda (Rozhovor) 18. července 2021 16:10

Český Terminátor dále dodává, že doktoři si jej v nemocnici chtěli nyní nechat alespoň do konce týdne, to se jim však prý nepovede. Slíbil totiž, že ve čtvrtek dorazí na tiskovou konferenci Oktagon Prime v pražském Royal Theatre, aby fanoušky informoval o všech novinkách, a v sobotu nebude chybět ani na očekávaném turnaji Oktagon 26.

Předplatitelé REFRESHER+ mohou díky benefitům získat kód na PPV zdarma
Doporučeno
Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem Krvavé rvačky bez rukavic sledují miliony lidí, brutální show se stává novým světovým fenoménem 6. července 2021 8:00

Právě na této akci na pražské Štvanici se měl Karlos Vémola v hlavním zápase utkat s Polákem Marcinem Naruszczkou o pás šampiona střední váhy, kvůli zraněnému tricepsu však byl nucen z boje odstoupit. Terminátora tak nahradil slovenský bojovník Samuel Krištofič, který se s polským soupeřem utká o prozatímní titul.

Doporučeno
Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché Drastické hubnutí v MMA: Někteří bojovníci už zemřeli, řešení ale není jednoduché 3. dubna 2021 18:30
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Domů
Sdílet
Diskuse