Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2021 17:41
Čas čtení 0:54
Adam Novosad

Německá olympionička odmítla titul „nejvíce sexy atletky světa“. Říká, že se chce soustředit na sport

Německá olympionička odmítla titul „nejvíce sexy atletky světa“. Říká, že se chce soustředit na sport
Zdroj: Unsplash/Nicolas Hoizey/na voľné použitie (ilustračná fotografia)
NEWS
Uložit Uložené

Alica Schmidt necítila potřebu řešit vzhled, protože se naplno věnuje sportu.

Atletka Alica Schmidt z Německa se začátkem července kvalifikovala na olympijské hry v Japonsku. 22letá běžkyně na Instagramu nasbírala dva miliony fanoušků a objevila se i na několika seznamech nejsympatičtějších sportovců a sportovkyň na právě probíhající olympiádě, informuje Ladbible.

Doporučeno
Německé gymnastky protestují proti sexualizaci. Na OH si obléknou jednodílné soupravy, které zakryjí téměř celé tělo Německé gymnastky protestují proti sexualizaci. Na OH si obléknou jednodílné soupravy, které zakryjí téměř celé tělo 23. července 2021 21:54

Australský magazín Busted Coverage však Schmidt označil za „nejvíce sexy atletku na světě“, což ji mírně zaskočilo, protože tvrdí, že o takové tituly nemá zájem. Momentálně se naplno soustředí na sport, aby na olympiádě nezklamala očekávání trenérů i fanoušků a připsala si slušné výsledky.

Domů
Sdílet
Diskuse