Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. července 2021 14:17
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Nový Predátor je podle tvůrců jako The Revenant. Snímek zachytí první návštěvu Predátora na naší planetě

Nový Predátor je podle tvůrců jako The Revenant. Snímek zachytí první návštěvu Predátora na naší planetě
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový Predátor by do kin mohl dorazit už příští rok.

Producenti nového Predátora John Davis a John Fox prozradili v rozhovoru pro Collider mnohé zajímavosti a detaily o chystaném snímku. Bude mít podtitul Skull a hlavní postavou bude žena.

Doporučeno
Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací Vášnivý sex už v první půlhodině. Too Hot to Handle po brazilsku je jako swingers party hnaná frustrací 26. července 2021 15:31

Snímek má mít nádech původního filmu s Arnoldem Schwarzeneggerem. Má být o lidech, kteří dokáží vnímat Predátora, sledovat ho a přizpůsobit se podmínkám, aby dokázali přežít. Skull zachytí Predátorovu úplně první návštěvu naší planety. Tvůrci snímek přirovnali k filmu The Revenant, ale neprozradili, čímž se tyto dva filmy podobají.

Zajímavé je, že film je už ze tří čtvrtin natočen, takže premiéry se dočkáme zřejmě někdy v příštím roce. Režie se ujal Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane). O hercích nevíme nic, protože studio chce udržet co nejvíce informací v tajnosti. Důkazem je i tento starší tweet.

Domů
Sdílet
Diskuse