Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Článek vznikl ve spolupráci s festivalem Beats for Love.
29. července 2021 11:09
Čas čtení 1:25
Vojtěch Vanda

Beats for Love roztančí Ostravu letos podruhé. Červenec zakončí Black Sun Empire, Maduk nebo Alex di Stefano

Beats for Love roztančí Ostravu letos podruhé. Červenec zakončí Black Sun Empire, Maduk nebo Alex di Stefano
Zdroj: Beats for Love
KULTURA
Uložit Uložené

Beats for Love není nikdy dost. Druhou, limitovanou edici festivalu si nenech ujít.

Jak nejlépe zakončit první prázdninový měsíc? Měli bychom pro tebe dost žhavý tip. Všichni milují Beats for Love, což fanoušci dokázali na začátku července, proto si organizátoři připravili druhou limitovanou edici na jeho konec. Na pódiu se ti představí to nejlepší z drum and bassu, housu, techna a EDM, stačí se jen s lístkem do pátku 30. července dopravit do Ostravy.

Doporučeno
Pojď ven: Vyraz na Glebovu rapovou nálož, Řezníka nebo Tata Bojs v krásném lesním prostředí Pojď ven: Vyraz na Glebovu rapovou nálož, Řezníka nebo Tata Bojs v krásném lesním prostředí 26. července 2021 15:29

Proč se organizátoři rozhodli, že uspořádají v tak rychlém sledu další víkend plný elektronické hudby? Přesvědčili je fanoušci„Téměř vyprodaná první akce Beats for Love zkraje července nám jasně ukázala, že lidé se chtějí bavit, potkávat se a po dlouhé době si naživo vychutnat kulturu a umění,“ uvedl ředitel festivalu Beats for Love Kamil Rudolf.

Domů
Sdílet
Diskuse