Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2021 17:49
Čas čtení 0:34
Radim Šlechta

VIDEO: Podívej se na outfity, se kterými zazářili návštěvníci letošního Prague Pride (Anketa)

VIDEO: Podívej se na outfity, se kterými zazářili návštěvníci letošního Prague Pride (Anketa)
Zdroj: Refresher
REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si naši novou anketu.

Kdo měl na Pride nejdražší outfit? Vítáme tě u naší nové ankety, ve které jsme tentokrát vyzpovídali účastníky festivalu Prague Pride. Tam jsme zjišťovali, kdo si hrdě oblékl jaký outfit a kolik ho oblečení stálo peněz. Pokud tě video zaujme, uděláš nám radost, když tam zanecháš lajk a budeš odebírat naše videa. Jo a pssst – když zaklikneš i zvoneček u tlačítka odebírat, už ti žádné nové video neuteče.

Můžeš si vsadit, že se v anketě objevily extra zajímavé kousky, které si ale můžeš koupit i za pár stovek. Se zajímavými outfity přišla také Sharlota, která zaujala svou Pridovou limitkou od Levi's a Converse, a drag queen Slaytiiinu v outfitu dělaném na míru.

A co boty? Našly se luxusní kousky od Versace, ale i boty, nalezené u popelnice, protože doba je zlá. Nezapomeň video dokoukat do konce, najdeš tam jen ty nejzajímavější outfity. Od denimu po cosplay. 

Domů
Sdílet
Diskuse