Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2021 14:59
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Pohlreich bude moderovat novou show, v níž budou probíhat rande naslepo v restauraci

Pohlreich bude moderovat novou show, v níž budou probíhat rande naslepo v restauraci
Zdroj: FTV Prima
FILMY A SERIÁLY ZDENĚK POHLREICH
Uložit Uložené

Televize Prima si pro své diváky připravila nový koncept seznamovací show, kterou si pod křídlo vezme známý český šéfkuchař.

Zdeněk Pohlreich bude uvádět novou televizní show. Televize Prima si pro své diváky připravila novou seznamku První večeře, v jejímž rámci se účastníci budou seznamovat, jak jsi asi již uhodl, v restauraci. Celá schůzka se odehraje naslepo a až po ní se zúčastnění rozhodnou, zda chtějí s druhou osobou jít na další schůzku. U toho budou kamery a známý šéfkuchař.

Doporučeno
Zdeněk Pohlreich se vrací. V novém pořadu se bude převlékat a tajně hodnotit jídla restaurací Zdeněk Pohlreich se vrací. V novém pořadu se bude převlékat a tajně hodnotit jídla restaurací 28. ledna 2020 10:35

První díl show se odehraje v pražské restauraci Divinis. „Mou úlohou je, aby se lidé v naší restauraci cítili dobře a atmosféra u stolu byla co nejuvolněnější. Za běžného provozu
vidíme setkávání lidí nad dobrým jídlem dnes a denně. Restaurace je místo, kde se seznamují, rozcházejí, dostávají výpovědi. My se o ně musíme vždy perfektně postarat a být naprosto profesionální,“ uvedl ke své roli v show Pohlreich.

Domů
Sdílet
Diskuse