Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2021 15:02
Čas čtení 0:33
Ema Stanovská

Sleduj ukázky na nový dokument o Schumacherovi, který by měl prozradit více o zdravotním stavu legendárního závodníka

Sleduj ukázky na nový dokument o Schumacherovi, který by měl prozradit více o zdravotním stavu legendárního závodníka
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX
Uložit Uložené

Netflix slibuje dosud neviděné záběry ze soukromého života legendárního závodníka. Vznik dokumentárního filmu podpořila i Schumacherově rodina, která o jeho stavu osm let mlčela.

Michael Schumacher, sedminásobný šampion Formule 1, není na očích už osm let; od chvíle, kdy po pádu na lyžích utrpěl vážný otřes mozku a upadl do kómatu. Schumacherův současný zdravotní stav není znám, protože jeho rodina a blízcí se rozhodli střežit své soukromí. Nový dokumentární film od Netflixu s názvem Schumacher by to ale měl změnit.

Netflix diváky o novém dokumentu informoval už na jaře tohoto roku. Streamovací společnost dnes poprvé zveřejnila trailer. Film by měl fanouškům odhalit dosud neviděné záběry ze soukromého života legendárního závodníka. Sám Schumacher chtěl, aby v dokumentu bylo co nejvíce zpráv o jeho zdravotním stavu.

Domů
Sdílet
Diskuse