Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2021 9:02
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

VIDEO: Johnny Depp dorazil do Karlových Varů. S fanoušky vtipkoval a zdravil je

VIDEO: Johnny Depp dorazil do Karlových Varů. S fanoušky vtipkoval a zdravil je
Zdroj: ČTK/Kubeš Slavomír
NEWS
Uložit Uložené

Známý hollywoodský herec dorazil do České republiky, kde se představí na Karlovarském filmovém festivalu.

Johnny Depp je v Česku. Očekávaný příjezd známého hollywoodského herce se uskutečnil ve čtvrtek večer, kdy v jedenáct hodin přistál na letišti. Depp byl po příjezdu plný úsměvů a v dobré náladě a početné skupině příznivců, která jej přišla uvítat, mával.

Doporučeno
Johnny Depp, Ethan Hawk a další se už brzy ukáží v Karlových Varech. Kde a kdy můžeš hollywoodské hvězdy vidět? Johnny Depp, Ethan Hawk a další se už brzy ukáží v Karlových Varech. Kde a kdy můžeš hollywoodské hvězdy vidět? 25. srpna 2021 11:13

Hollywoodský herec působil po příjezdu do České republiky až nesměle. Na své fanoušky i novináře mával, klaněl se a evidentně si užíval pozitivní atmosféry. Americký herec a producent, jenž je držitelem tří nominací na Oscara, Zlatého glóbu, Ceny Screen Actors Guild pro nejlepšího herce, ale i čtrnácti vítězství v People’s Choice, vystoupí před návštěvníky festivalu již v pátek.

Domů
Sdílet
Diskuse