Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. září 2021 19:52
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

ABBA se vrací. Po téměř 40 letech vydává nový singl a dočkáme se i koncertu

ABBA se vrací. Po téměř 40 letech vydává nový singl a dočkáme se i koncertu
Zdroj: Flickr/Cornel Penescu/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Legendární švédská kapela o návratu promluvila ve čtvrtek večer během slavnostního přenosu ze Stockholmu.

You are the Dancing Queen, young and sweet, only seventeen. Dancing Queen, feel the beat from the tambourine.“ Tenhle text zná pravděpodobně každý. Jedná se o song z repertoáru legendární švédské kapely ABBA, která ve čtvrtek večer oznámila velkolepý návrat a po bezmála 40 letech vydala nový song.

Doporučeno
Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů Představujeme 10 nejsledovanějších českých tiktokerů 31. srpna 2021 7:00

ABBA již před pár dny svým fanouškům na sociálních sítích prozradila, že pro ně chystá něco nového. Všichni tak okamžitě začali spekulovat nad tím, že se legendární švédská skupina vrací na scénu, a měli pravdu.

Kapela ve čtvrtek večer v přímém přenosu ze Stockholmu oznámila, že se vrací a představila jim i nový singl I Still Have Faith In You, který zároveň slouží jako předzvěst nového alba. To ponese název Voyage a vyjít by mělo již 5. listopadu tohoto roku.

K desce pak ABBA odehraje i jeden koncert v Londýně, ale nečekej, že uvidíš Agnethu Fältskog, Björna Ulvaeus, Bennyho Andersson a Anni-Fridu Lyngsta naživo. V hlavním městě Velké Británie totiž vystoupí pouze jejich mladé digitální hologramy, ale věříme, že akce si i tak najde mnoho příznivců. 

Doporučeno
Vzhled je velmi pomíjivý. Nikdy jsem nechtěla být ta hezká holka s nulovou osobností, říká zpěvačka Annabelle (Rozhovor) Vzhled je velmi pomíjivý. Nikdy jsem nechtěla být ta hezká holka s nulovou osobností, říká zpěvačka Annabelle (Rozhovor) 1. září 2021 14:00
Domů
Sdílet
Diskuse