Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2021 11:48
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

VIDEO: „Hezký večer a brzký konec kapitalismu,“ popřál v České televizi pražský lídr Levice

VIDEO: „Hezký večer a brzký konec kapitalismu,“ popřál v České televizi pražský lídr Levice
Zdroj: ČTK/Krumphanzl Michal
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netradiční rozloučení zažil ve studiu moderátor Michal Kubal s kandidátem strany Levice Janem Májíčkem.

Zajímavé ukončení mělo pondělní vysílání pořadu Události, komentáře na České televizi. V pořadu byl hostem lídr pražské kandidátky strany Levice Jan Májíček, který se s diváky a moderátorem Michalem Kubalem rozloučil velmi netradičně. Kromě hezkého večera prohlásil do pléna přání „brzkého konce kapitalismu“.

Doporučeno
USA opět otevřou hranice pro turisty. Do Ameriky budou moci vyrazit ale jen plně očkovaní, uvedl Kulhánek USA opět otevřou hranice pro turisty. Do Ameriky budou moci vyrazit ale jen plně očkovaní, uvedl Kulhánek 21. září 2021 9:49

Zážitek komentoval i sám moderátor na Twitteru. „Z pondělních interakcí ve studiu: ‚Děkuji za pozvání, hezký večer a brzký konec kapitalismu.' ‚Nevím, jestli kapitalismus končí, ale rozhodně končí dnešní Události, komentáře. Díky za pozornost.',“ popsal situaci ve studiu po skončení pořadu Kubal.

Domů
Sdílet
Diskuse