Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti TV NOVA.
5. listopadu 2021 v 12:30
Čas čtení 2:20
Sponzorovaný obsah

Démoni či noční můry. Halloweenská nálož hororů a thrillerů na Voyo

Démoni či noční můry. Halloweenská nálož hororů a thrillerů na Voyo
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Pusť si ty nejzajímavější horory a thrillery.

Kdy jindy si dopřát pořádnou porci strachu a napětí, než na Halloween? Voyo připravilo pro své předplatitele speciální halloweenskou kolekci těch nejlepších hororů a thrillerů ke sledování během dlouhých podzimních večerů za světla svíček ve vydlabaných dýních.

Noční můry z temnot

V opuštěném domě na konci města najde parta teenagerů knihu, která je strašnější, než cokoliv, co si kdy dokázali představit. Zanechala ji tam mladá dívka s hrozivým tajemstvím ještě před tím, než sama beze stopy zmizela. Starobylá kniha je plná děsivých příběhů a ještě děsivějších monster, ale není tak úplně ke čtení. Kniha naopak čte toho, kdo s ní přijde do styku. Přečte jeho největší noční můry, napíše z nich příběh a začne ho vyprávět a odvíjet i ve skutečném životě. A to včetně hrozivých příšer. Parta teenagerů se dostala na místo neobvyklého zla. Neměli tuhle knihu nikdy otevírat a měli včas utéct. Neutekli. Proto teď musí čelit svému strachu, nočním můrám a děsům, které je přišly zabít. Film z produkční dílny oscarového Guillerma del Toro.

Sledovat film
Horory
Zdroj: TV Nova/Voyo

Chata v horách

Pětice kamarádů míří strávit víkend na odlehlou chatu kdesi v horách. Namísto nezřízené zábavy, jakou si společně plánovali, je ale čeká krvavá noc plná nevýslovné hrůzy. Zní to sice jako začátek klasické „teenage vyvražďovačky“, ale tento snímek rozhodně nejde ve vyšlapaných žánrových šlépějích. Chata totiž skrývá tajemství, které celému příběhu dává zcela nový a překvapivý rozměr. Scénář k filmu napsal Joss Whedon, který je podepsán pod sérií Avengers, nebo pod posledním filmem ze série Vetřelců – Vzkříšení. Ten vždy objevoval nové cestičky ve známých scenáristických uličkách.

Horory
Zdroj: TV Nova/Voyo

I v případě Chaty v horách mu na první pohled ohraná béčková zápletka posloužila jako základ pro něco úplně jiného. Vznikla tak inteligentní a přitom navýsost zábavná hororová lahůdka, bortící všechny hranice a zároveň umně čerpající z toho nejlepšího, co žánr v posledních desetiletích přinesl. Režie se zhostil Drew Goddard, který na sebe upozornil již svým předchozím snímkem Monstrum (2008) a jako scenárista stojí i za pozdějšími filmovými hity jako Světová válka Z, nebo Marťan. Jednu z hlavních rolí si zahrála herecká superstar Chris Hemsworth.
 

Sledovat film

Úniková hra

Partička přátel slaví Tylerovy (Evan Williams) narozeniny. Od přítelkyně Christen (Elisabeth Hower) dostane lístky do „únikové místnosti“. Jde o hru, kde máš hodinu na to, abys podle hádanek našli cestu ven. Co se zprvu zdá jako super zábava, se však brzy přemění na nevysvětlitelné peklo. Postupem času každý zjišťuje, že to s nevinnou hrou nemá co do činění! Ale existuje vůbec cesta ven?
 

Sledovat film
Úniková hra
Zdroj: Columbia Pictures

Temné nebe

Snímek, ve kterém se prolíná scifi zápletka a motiv rodinného dramatu obyčejné středostavovské rodiny s jejími běžnými starostmi. Například o syna v pubertě nebo o to, jak zaplatit hypotéku a nepřijít o dům, ve kterém se začíná odehrávat spousta nevysvětlitelných až paranormálních událostí.

Horory
Zdroj: TV Nova/Voyo

Postupem času si oba manželé musí připustit, že asi nejde jen o řadu nesouvisejících náhod, ale o něčí zlou vůli. V obavách, že někdo tajně v noci navštěvuje jejich dům, si pořídí sofistikovaný alarm a po další strašidelné zkušenosti také všude po domě rozmístí videokamery. To, co pak kamery (i přesto, že je něco silně ruší) alespoň částečně zachytí, je naprosto šokuje. Kvůli nedůvěře svého okolí i policie se však nakonec s tím neznámým nebezpečím budou muset utkat úplně sami, aby ochránili své dvě děti.
 

Sledovat film

Na Voyo ale nenajdeš jen horory, na této streamovací platformě na tebe čeká široký výběr filmů, pořadů i živých sportovních přenosů. Oblíbené pořady TV Nova na Voyo navíc najdeš s týdenním předstihem. Pokud se zaregistruješ na Voyo jako nový uživatel, máš ho navíc na týden zcela zdarma.

Domů
Sdílet
Diskuse