Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. listopadu 2021 10:39
Čas čtení 1:59
Vojtěch Vanda

Elon Musk: Okamžitě dám 6 miliard dolarů na ukončení světového hladomoru, pokud mi OSN popíše, jak přesně jej vyřeší

Elon Musk: Okamžitě dám 6 miliard dolarů na ukončení světového hladomoru, pokud mi OSN popíše, jak přesně jej vyřeší
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
NEWS ELON MUSK
Uložit Uložené

Twitter je místo, kde podnikatel Elon Musk často vyjadřuje své názory. Jeden z jeho posledních výroků, v němž reagoval na vyjádření Světového potravinového programu OSN, vzbudil pozdvižení.

Elon Musk opět zareagoval na Twitteru a vyvolal pozdvižení. Nedávno jsme tě informovali o článku CNN, v němž ředitel Světového potravinového programu Organizace spojených národů David Beasley uvedl, že pouhá 2 % majetku miliardáře Elona Muska, která se rovnají zhruba 6 miliardám dolarů (132,9 miliard korun), by mohla pomoci ukončit světový hladomor.

Musk tuto vhozenou rukavici zvedl a k jedné z kritických poznámek k tomuto vyjádření uvedl, že pokud mu tato organizace ve vlákně na Twitteru vysvětlí, jakým způsobem by jeho peníze pomohly, prodá akcie Tesly a peníze pošle. Beasley reagoval, že titulek CNN, na který miliardář odkazoval a v němž stálo, že „Muskových 6 miliard by ukončilo světový hladomor, nebyl úplně správně formulovaný.

Doporučeno
K zažehnání světového hladomoru by stačily 2 % majetku Elona Muska K zažehnání světového hladomoru by stačily 2 % majetku Elona Muska 27. října 2021 8:02
Domů
Sdílet
Diskuse