Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento článek je PR zpráva společnosti Picasee.
22. listopadu 2021 v 11:30
Čas čtení 0:46
Sponzorovaný obsah

Máme pro tebe slevový kód - 20 % na revoluční kryty na mobil

Máme pro tebe slevový kód - 20 % na revoluční kryty na mobil
Zdroj: Picasee
TECH
Uložit Uložené

Tvůj mobil spolehlivě ochrání nový prémiový obal ULTIMATE case, na který máš jako čtenář Refresheru slevu 20 %. Navíc získáš ochranné sklo zdarma.

Revoluční kryt ULTIMATE case od Picasee prošel všemi crash testy na jedničku. Vydrží pád až z 5 metrů a perfektně ochrání tvůj telefon. Na zadní stranu krytu si můžeš dát jakoukoliv fotografii a mít tak svou nejoblíbenější fotku stále u sebe. Svůj vlastní originální kryt na mobil si navrhneš na těchto stránkách.

Doživotní záruka a luxusní provedení

Výrobce Picasee si za kvalitou tohoto krytu stojí tak pevně, že za něj ručí doživotní zárukou. Nestane se ti, že by se ti poškrábal a design poničil. Pyšnit se budeš opravdu luxusním obalem. Zadní strana z tvrzeného plastu se leskne a vypadá jako ze skla. 

 

Sleva 20 % a ochranné sklo zdarma

Přemýšlíš o dokonalém dárku pro své blízké? Objednej si špičkový kryt na telefon ULTIMATE case nyní a získáš ochranné sklo zdarma. Máme pro tebe slevový kód, se kterým máš SLEVU 20 % na veškerý sortiment na www.picasee.cz i www.picasee.sk.

Unikátní slevový kód pro čtenáře Refresheru: REFRESHER20

Pozor, akce platí pouze do 26. listopadu 2021 nebo do vyprodání zásob. Nenech si utéct šanci ušetřit a objednej si ULTIMATE case ještě dnes na www.picasee.cz nebo www.picasee.sk. Sleduj Picasee na Instagramu @picasee.eu a měj tak přehled o všech novinkách.

Chci nový kryt
Picasee
Zdroj: Picasee
Domů
Sdílet
Diskuse