Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. listopadu 2021 15:10
Čas čtení 2:17
Tereza Šnajdrová

PŘEHLED: Srovnání 35 poskytovatelů půjček v Česku. Žebříček Člověka v tísni ukazuje, komu se určitě vyhnout

PŘEHLED: Srovnání 35 poskytovatelů půjček v Česku. Žebříček Člověka v tísni ukazuje, komu se určitě vyhnout
Zdroj: Pxfuel/DMCA/volně k užití
NEWS ČLOVĚK V TÍSNI FINANČNÍ GRAMOTNOST
Uložit Uložené

Člověk v tísni ti poradí, kde si půjčit a komu se raději vyhnout. Porovnal půjčky od 35 poskytovatelů spotřebitelských úvěrů.

Humanitární organizace Člověk v tísni porovnala 35 poskytovatelů spotřebitelských úvěrů na trhu a sestavila pro tebe žebříček, ve kterém ti poradí, kde si půjčit a komu se raději vyhnout. Na konci seznamu poskytovatelů najdeš i takové, kterým z původní půjčky 50 tisíc korun budeš splácet i 145 tisíc.

Doporučeno
Kompenzační bonus 1 000 korun denně je zpět. Kdo o něj může zažádat? Kompenzační bonus 1 000 korun denně je zpět. Kdo o něj může zažádat? 23. listopadu 2021 9:07

Mnoho českých rodin řeší finanční problémy a také to, kde si půjčit peníze. Právě oni určitě ocení žebříček 35 poskytovatelů spotřebitelských úvěrů na trhu, který sestavila humanitární organizace Člověk v tísni. Z její analýzy můžeš snadno vyčíst, u koho si půjčit peníze a komu se raději vyhnout velkým obloukem.

Analýza počítala s celkem 15 důležitými parametry, jako jsou náklady spojené s úvěrem, transparentnost nebo klientská vstřícnost. Výsledkem je žebříček, který se mnohým bude hodit právě před Vánocemi, kdy se lidé zadlužují nejčastěji

Domů
Sdílet
Diskuse