Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2021 6:41
Čas čtení 0:48
Adam Novosad

Dwayne Johnson dojal fanouška, když mu na promítání daroval upravené auto. Je to za všechno, co pro lidi děláš, vzkázal mu

Dwayne Johnson dojal fanouška, když mu na promítání daroval upravené auto. Je to za všechno, co pro lidi děláš, vzkázal mu
Zdroj: TASR/AP
NEWS THE ROCK
Uložit Uložené

Dwayne Johnson zorganizoval speciální promítání svého nového filmu Red Notice s několika překvapeními pro hosty.

Dwayne Johnson se rozhodl svého velkého fanouška Oscara Rodrigueze odměnit speciálním dárkem. Světoznámý herec mu totiž na promítání nového filmu Red Notice daroval své vlastní auto, aby mu udělal radost.

Johnson zaplnil kino fanoušky, které pozval na promítání nového hitu od Netflixu. Zajistil jim bezplatné občerstvení i pozornosti od svých značek alkoholu, energetických nápojů i zmrzliny. Oscaru Rodriguezovi však chtěl připravit zážitek, na který do smrti nezapomene.

Doporučeno
South Park má covidový speciál: Pandemie podle tvůrců potrvá dekády, utahují si z celebrit i odpůrců očkování South Park má covidový speciál: Pandemie podle tvůrců potrvá dekády, utahují si z celebrit i odpůrců očkování 26. listopadu 2021 19:43
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený therock (@therock)

Nejprve mu prý chtěl darovat Porsche Taycan, které řídil ve filmu, ale společnost Porsche s tímto nápadem nesouhlasila. „Tak to uděláme lépe. Dám mu jako dárek své soukromé upravené auto. Moje miminko,“ napsal The Rock v příspěvku na Instagramu, kam přidal i dojímavé video z momentu, kdy vůz předává novému majiteli.

Rodrigueze si za šťastlivce vybral díky aktivitám, kterým se chlapík věnuje. Nejenže se stará o svou 75letou mámu, ale v minulosti byl členem amerického námořnictva, je duchovním lídrem v místním kostele, pomáhá ženám, které se staly oběťmi domácího násilí, ale přitom všem stíhá pracovat jako osobní trenér.

„Milá lidská bytost. Oscar to řekl správně krátce předtím, než v autě odjel – je to prostě láska. Je to přesně tak, jak říkáš, bráško. Prostě láska,“ konstatoval herec.

Domů
Sdílet
Diskuse