Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2021 20:56
Čas čtení 0:47
Martin Adam Pavlík

Producentka posledních bondovek: Nemyslím si, že Jamese Bonda by měla hrát žena

Producentka posledních bondovek: Nemyslím si, že Jamese Bonda by měla hrát žena
Zdroj: Universal Pictures
ZAJÍMAVOSTI JAMES BOND
Uložit Uložené

Následovník herce Daniela Craiga však prý může být herec jakékoli rasy nebo etnického původu.

Po filmu No Time To Die je už jisté, že Daniela Craiga v roli Jamese Bonda neuvidíme (jedinou výjimkou by mohla být retrospektiva), a proto polemika fanoušků o tom, kdo by ho měl nahradit, stále více sílí. Spekulovalo se už o Henrym Cavillovi či Dwaynovi Johnsonovi. Mezi kandidáty měl být i Idris Elba.

Jak uvádí Coming Soon, podle nejnovějších vyjádření šéfky populární franšízy to může být téměř kdokoli s výjimkou ženy. Producentka posledních bondovek Barbara Broccoli v nejnovějším rozhovoru pro The Hollywood Reporter prozradila, že Craigův následovník může být herec jakékoli rasy nebo etnického původu, ale nemyslí si, že by roli Jamese Bonda měla hrát žena.

Daniel Craig Nie je čas zomrieť
Zdroj: Forum Film

Zároveň dodala, že nemá zájem diskutovat o tom, kdo by to nyní mohl být. „Lidé se mě pořád ptají, kdo bude další James Bond. Je to jako ptát se nevěsty, když jde k oltáři, kdo bude jejím dalším manželem. Opravdu nechci přemýšlet o tom, kdo bude další, dokud to nebude naprosto nezbytné,“ řekla.

Doporučeno
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší? 6. října 2021 16:30

V rozhovoru zároveň vyzdvihla herce Daniela Craiga, který dosáhl během posledních 16 let neuvěřitelného úspěchu. Craig se jako kultovní agent 007 objevil ve filmech Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012), Spetre (2015) a No Time To Die (2021).

Domů
Sdílet
Diskuse