Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. prosince 2021 18:54
Čas čtení 1:21
Dominik Vetrák

Spider-Man: No Way Home má za sebou druhý nejlepší otevírací víkend v historii. Více vydělalo jen epické Avengers: Endgame

Spider-Man: No Way Home má za sebou druhý nejlepší otevírací víkend v historii. Více vydělalo jen epické Avengers: Endgame
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Spider-Man 3 se stane jedním z nejvýdělečnějších filmů v historii kinematografie.

Snímek Spider-Man: No Way Home překonal všechna očekávání a zaznamenal 2. nejlepší otevírací víkend v historii USA. S 260 miliony dolarů vydělanými v kinech v USA a Kanadě během prvního víkendu tak jde o 2. nejlepší otevírací víkend kinofilmu, přičemž těsně překonal Avengers: Infinity War (257,6 milionu dolarů) a zaostal jen za Avengers: Endgame (357,1 milionu dolarů). 

Jedná se o obrovský úspěch, který je umocněn faktem, že poslední měsíce v kinech kasovně propadává jeden film za druhým. Pandemie zničila návštěvnost kin a lidé si od kina odvykají stále více. Vystihl to režisér P. T. Anderson (příští rok přinese do kin chválené drama Licorice Pizza).

Zpět
Sdílet
Diskuse