Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2022 11:25
Čas čtení 1:37
Tereza Šnajdrová

Známá česká youtuberka zlehčovala covid a odmítala očkování. Po nákaze skončila ve vážném stavu na JIP

Známá česká youtuberka zlehčovala covid a odmítala očkování. Po nákaze skončila ve vážném stavu na JIP
Zdroj: Getty Images/Gabriel Kuchta
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Kate Wednesday covid zlehčovala až do té doby, než se jím sama nakazila. O průběhu nemoci natočila video, v němž přiznává, že covid není rýmička a nyní se už nechá očkovat.

Kate Wednesday, známá česká youtuberka, která se pyšní více než 100 tisíci odběrateli, koronavirus vždy zlehčovala a očkování proti nebezpečnému viru odmítala. Nakonec se sama zákeřnou nemocí nakazila a skončila ve vážném stavu v nemocnici, kde ležela na jednotce intenzivní péče. O průběhu nemoci nyní natočila video, v němž uznává, že covid není rýmička a raději se nechá očkovat.

Doporučeno
Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) Tiktoker Tadeáš: Like House mi extrémně změnil život (Rozhovor) 17. ledna 2022 7:00

Hned v úvodu videa Jak nevěřící Katka potkala covid youtuberka přiznává, že kdyby se sama s těžkým průběhem nemoci nesetkala, pravděpodobně by v něj ani nevěřila. „V první půlce prosince jsem chytila koronavir, můj průběh byl takový, který jsem neočekávala od člověka v mém věku a zdravotním stavu. Kdyby se to nestalo konkrétně mně, snad bych tomu ani nevěřila,“ říká Kate.

Domů
Sdílet
Diskuse