Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2022 21:30
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Kanye West nechce, aby se jeho dcera objevovala na Tiktoku. „Dělá ji to šťastnou,“ odpovídá raperovi Kim Kardashian

Kanye West nechce, aby se jeho dcera objevovala na Tiktoku. „Dělá ji to šťastnou,“ odpovídá raperovi Kim Kardashian
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
OSOBNOSTI KANYE WEST KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim Kardashian tvrdí, že jejich dcera vnímá Tiktok jako formu kreativního vyžití. Myslí si, že sociální síť je bezpečná.

Kanye West se na Instagramu svých fanoušků ptá, jak má postupovat, když jeho dceři Kim Kardashian dovoluje, aby se prezentovala na sociální síti Tiktok. Raper říká, že se tak děje „proti jeho vůli“ a chce, aby se jejich dcera na sociální síti neobjevovala. Tvrdí, že se jedná o jeho první rozvod a neví, jak se má zachovat. 

Doporučeno
Australský premiér varoval Kanyeho Westa, že musí být naočkován proti covidu, chce-li jet na turné do Austrálie Australský premiér varoval Kanyeho Westa, že musí být naočkován proti covidu, chce-li jet na turné do Austrálie 29. ledna 2022 10:40

Na výzvy zareagovala i samotná matka nejstarší dcery. Kim Kardashian prohlásila, že Kanyeho neustálé útoky na její osobu jsou ve skutečnosti mnohem bolestivější než jakékoli video, ve kterém dcera North vystupuje.

Tvrdí, že dělá vše pro to, aby své děti ochránila, a považuje za správné, když se mohou kreativně vyjádřit přes médium, které umožňuje kontrolu rodičů nad obsahem i komentáři. „Dělá ji to šťastnou,“ dodává Kim Kardashian ohledně své dcery.

Influencerka si myslí, že raper Kanye West se neustále snaží mít kontrolu nad vztahem a nezvládl rozvod. Dodává, že nejdůležitější pro ni od začátku náročného procesu rozvodu bylo, aby netrpěly děti.

Kanye si prý najal už třetího právníka za poslední rok, Kim si však přeje jen to, aby se jim všechny problémy podařilo vyřešit v soukromí.

Domů
Sdílet
Diskuse