Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. února 2022 7:33
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Ruská hra Atomic Heart je jako Bioshock a Metro na steroidech. Užiješ si sci-fi příšery, nadlidské schopnosti a tajné experimenty

Ruská hra Atomic Heart je jako Bioshock a Metro na steroidech. Užiješ si sci-fi příšery, nadlidské schopnosti a tajné experimenty
Zdroj: Mundfish
TECH GAMING
Uložit Uložené

Hra vyjde koncem tohoto roku a mnozí ji už teď považují za jednu z nejočakávanejších vůbec.

O hře Atomic Heart jsme naposledy psali jako o kříženci slavných her jako Prey, Bioshock, Stalker či Metro. Hra si bere povedené elementy z každé z nich. Nejnovější trailer odhaluje, že se jako hráči vypravíme do tajných vládních zařízení a budeme disponovat nadlidskými schopnostmi a neobvyklými zbraněmi. Do cesty se nám postaví zombíci, příšery, roboti a všechno možné, co tě jen napadne.

Z hlediska hratelnosti a designu herních mechanik působí sci-fi Atomic Heart velmi zábavně a originálně. Hru vyvíjí ruské studio Mundfish. Namísto data vydání tvůrci oznámili, že hra vyjde v některém z měsíců roku 2022 končících na písmena „ber“, tedy v září, říjnu, listopadu nebo prosinci.

V prosinci má vyjít také postapokalyptická hra Stalker 2, takže se zřejmě tyto dva výborně vypadající herní tituly budou bít o pozornost. Atomic Heart vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Na konzolích od Xboxu přitom vyjde v den vydání i přes službu Game Pass.

Množství hráčů potěší zpráva, že hudbu do hry složí Mick Gordon, který dělal hudbu i do posledních dvou částí Dooma. A kdo je hrál, ten ví, že soundtrack v nich byl úžasný.

Domů
Sdílet
Diskuse