Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2022 17:53
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Datel: Vězení mi hrozilo 2 roky v kuse, chci do ringu velkého rapera (Rozhovor)

Datel: Vězení mi hrozilo 2 roky v kuse, chci do ringu velkého rapera (Rozhovor)
Zdroj: REFRESHER
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY CLASH OF THE STARS DATEL MMA
Uložit Uložené

Datel v našem rozhovoru promluvil o zákulisí show Like House, o zápase v Clash of the Stars, ale taky o svých začátcích na YouTube.

Známý youtuber, influencer a nově i zápasník Marek Valášek alias Datel přijal naše pozvání na videorozhovor, ve kterém jej naše moderátorka Sára vyzpovídala na vše od začátků jeho kariéry na YouTube až po současné ambice a plány v bojových sportech.

Datla můžeš mimo jiné znát i z jeho účinkování v první řadě reality show Like House a právě i o této zkušenosti se v našem rozhovoru rozpovídal. „V reality show se člověk jen těžko ukáže takový, jaký doopravdy je, protože o tom, jak tam budou lidi vypadat, rozhoduje produkce, režie, střihač a podobně,“ popisuje Datel.

Doporučeno
Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) Šéf Oktagonu MMA: Z návratu do O2 areny mám husí kůži, extrémně se těším (Rozhovor) 10. února 2022 7:00

Kromě toho se však relativně nedávno dal Datel také na dráhu zápasníka. Přijal totiž nabídku nově vzniklé organizace Clash of the Stars, kde se v hlavním zápase večera střetl s raperem Vercettim. O této organizace jsi ti přinesli rozhovor s jedním z jejích spoluzakladatelů

Na prvním turnaji organizace Datel porazil Vercettiho jednohlasně 3:0 na body a v bojových sportech má rozhodně chuť pokračovat.

I o tom a mnohém dalším se v rozhovoru dozvíš. Pokud se ti rozhovor líbí, dej nám lajk a odběr na našem youtubovém kanále, ať ti neuteče žádný další rozhovor. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) Nejsem závislá jen na YouTube a spolupracích. Nikdy nevíte, kdy vás můžou „zrušit“, říká youtuberka Petra LovelyHair (Rozhovor) 11. února 2022 11:30
Domů
Sdílet
Diskuse