Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2022 19:00
Čas čtení 0:52
Radim Šlechta

Tomáš Zástěra ze Survivoru draží své plavky, mají hodnotu už přes 800 tisíc korun. Výtěžek půjde na dobrou věc

Tomáš Zástěra ze Survivoru draží své plavky, mají hodnotu už přes 800 tisíc korun. Výtěžek půjde na dobrou věc
Zdroj: TV Nova/propagační materiál
NEWS SURVIVOR
Uložit Uložené

Moderátor a účastník Survivoru Tomáš Zástěra draží své plavky. Vybral již přes 800 tisíc korun.

Moderátor a účastník populární soutěže Survivor 2022 Tomáš Zástěra společně s TV Nova draží svoje plavky. Oranžové bermudy, ve kterých soutěž absolvoval, mají na portálu Aukro hodnotu již přes 800 tisíc korun. Veškerý výtěžek poputuje na dobrou věc. O aukci informoval moderátor na svém Instagramu.

Doporučeno
Tomáš Zástěra: Jedli jsme 2 lžíce rýže denně, Zorka se mého IG nechce vzdát Tomáš Zástěra: Jedli jsme 2 lžíce rýže denně, Zorka se mého IG nechce vzdát 10. března 2022 10:10

Aukci, kterou Tomáš přezdívá „přičuchni si k životu na ostrově“, odstartoval moderátor společně s televizí v pátek s vyvolávací cenou ve výši jedné koruny. Účastníci aukce mezitím zvedli hodnotu oranžových plavek v rámu na 840 tisíc korun. Přihazovat je možné do středy 30. března.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tomáš Zástěra (@zasteratom)

Výtěžek z aukce poputuje otci tří dcer Romanovi. Jeho nejmladší dcera Veronika trpí achondroplazií – poruchou růstu, která s sebou nese i další zdravotní problémy. Situaci komplikuje také to, že před dvěma lety přišla rodina o matku, která zemřela na selhání organismu.

„Každý čtvrtek chodíme na cvičení do dětského centra, cvičíme také doma a navštěvujeme lázně. Bez toho by skončila na vozíku a stav by se jí zhoršoval. Vozík používáme při větší únavě a dalších obtížích. Péči o dceru by mi velmi usnadnilo spolehlivé větší auto, kam bych naložil i vozík. Na cestách jsme opravdu často, ať už se jedná o návštěvy lékařů a specialistů, nebo jízdu do školy a zpět,“ píše Roman v dopise, který je na stránkách aukce k dispozici.

Domů
Sdílet
Diskuse