Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2022 11:16
Čas čtení 0:43
Jakub Paulík

Logan Paul na Wrestlemanii vytáhl zřejmě nejdražší Pokémon kartu na světě. Může mít hodnotu až 6 milionů dolarů

Logan Paul na Wrestlemanii vytáhl zřejmě nejdražší Pokémon kartu na světě. Může mít hodnotu až 6 milionů dolarů
Zdroj: Cliff Hawkins/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI LOGAN PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Logan Paul je známým milovníkem Pokémon karet.

Youtuber a boxer Logan Paul se na světově známé akci Wrestlemania ukázal s velmi raritní Pokémon kartou, která údajně může mít hodnotu až 6 milionů dolarů, uvádí Dexerto. Není to přitom poprvé, kdy se před sledovanou show objevil s Pokémon kartou zavěšenou na krku.

Před soubojem s Floydem Mayweatherem se například pochlubil s kartou Charizarda v hodnotě zhruba 300 tisíc dolarů. Tvrdil tehdy, že když si ji vezme na zápas, zvýší výrazně její cenu. Zatím ji však neprodal.

Paul se už na nákupech Pokémon karet v minulosti výrazně popálil. Začátkem letošního roku přiznal, že se nechal oklamat a nakoupil falešné balení, za které dal neuvěřitelných 3,5 milionu dolarů. Myslel si, že kupuje úplně první edici Pokémon karet, ale ve skutečnosti mu podvodník zaslal G. I. Joe Karty.

Na Wrestlemanii Logan Paul spojil své síly s wrestlerem Michaelem Mizanim alias The Mizem. Proti nim se postavil slavný Rey Mysterio a jeho syn Dominik. Nejdůležitější momenty zápasu si můžeš prohlédnout v tomto sestřihu.

Domů
Sdílet
Diskuse