Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. dubna 2022 16:19
Čas čtení 1:02
Jakub Paulík

Joe Exotic se ve vězení zasnoubil s novým partnerem. Stane se jeho 6. manželem

Joe Exotic se ve vězení zasnoubil s novým partnerem. Stane se jeho 6. manželem
Zdroj: Netflix
NEWS TIGER KING ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Jeho nový partner na něj čeká na svobodě.

Joe Exotic se na svém Twitteru pochlubil zásnubami s Johnem Robertem Grahamem, kterého poznal ve vězení. Pár podle jeho slov tvoří více než rok. Jeho partner je už v současnosti na svobodě a stará se o jejich syna, napsal v dopise Exotic, kterého můžeš znát ze známého dokumentu Tiger King. „V životě jsem nepotkal tak úžasného muže. Chová se ke mně dobře, budete ho milovat,“ svěřil se fanouškům.

Doporučeno
Nový Spider-Man byl vlastně jeden velký počítačový trik. V celém filmu bylo jen 80 záběrů bez triků a i masky byly digitální Nový Spider-Man byl vlastně jeden velký počítačový trik. V celém filmu bylo jen 80 záběrů bez triků a i masky byly digitální 31. března 2022 12:30

Grahama by si měl vzít krátce poté, co se rozvede se svým v pořadí 5. manželem Dillonem Passageem, uvádí Metro. Toho poznal ještě v roce 2017, kdy byl na svobodě. Passage Exotica podporoval i po jeho odsouzení, ale k jejich vztahu se nechtěl pro média blíže vyjadřovat.

V kontroverzní dokumentární sérii Tiger King byl hlavní hvězdou právě Joe Exotic, majitel řady exotických zvířat. V roce 2018 byl odsouzen k 22 letům za týrání zvířat a pokus o vraždu. Soud později jeho trest snížil na 21 let. Joe Exotic ale tvrdí, že je nevinný.

V minulosti se k jeho žádosti o milost před novináři vyjádřil bývalý prezident Donald Trump, který řekl, že případ Joea Exotica nezná, ale udělení milosti zváží. Fanouškem seriálu je i exprezidentův syn Donald Trump Jr., který ho už viděl dvakrát.

Domů
Sdílet
Diskuse