Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. dubna 2020 10:46
Čas čtení 0:45
Daniel Mikolášik

Trump zvažuje milost pro chovatele zvířat známého jako Joe Exotic z kontroverzního dokumentu Tiger King

NEWS
Uložit Uložené

Chovatel Joe Exotic tvrdí, že je nevinný. I přesto si ale odpykává 22letý trest odnětí svobody.

Koncem března vydal Netflix kontroverzní dokument s názvem Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, který na internetu rozpoutal mnohé horlivé diskuse. Sedmidílná minisérie se zaměřuje na mnohé bizarní postavy v USA, které se věnují chovu exotických zvířat.

Doporučeno
Recenze: Tiger King je nejkontroverznějším dokumentem roku o nájemných vraždách, exotických zvířatech a neuvěřitelných lidech Recenze: Tiger King je nejkontroverznějším dokumentem roku o nájemných vraždách, exotických zvířatech a neuvěřitelných lidech 31. března 2020 20:10

V jejich čele stojí Joe Exotic, občanským jménem Joseph Maldonado-Passage, kterého v roce 2018 odsoudili na 22 let za týrání zvířat a za pokus o vraždu bojovnice za práva zvířat. Jak však informuje USA Today, americký prezident řekl, že zváží udělení amnestie tomuto extravagantnímu chovateli.

Domů
Sdílet
Diskuse