Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2022 v 16:25
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Policie pátrá po útočníkovi, který přepadl ženu v centru Prahy

VIDEO: Policie pátrá po útočníkovi, který přepadl ženu v centru Prahy
Zdroj: Policie ČR
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který 18. března v ranních hodinách přepadl ženu v centru Prahy. Během tahanice o její kabelku ji povalil na zem a následně z místa činu utekl.

Pražští kriminalisté pátrají po muži, který 18. března ráno napadl ženu na Praze 5, poblíž tramvajové zastávky Újezd. Lupič chtěl své oběti odcizit kabelku, což se mu nepovedlo ani poté, co ženu svalil na zem, kde se udeřila do boku a do hlavy. Po pachateli, kterému hrozí až 10 let za mřížemi, nyní pátrá Policie ČR.

Doporučeno
Vypočítej si, jaký budeš mít důchod. Výši svého důchodu zjistíš pomocí kalkulačky ČSSZ Vypočítej si, jaký budeš mít důchod. Výši svého důchodu zjistíš pomocí kalkulačky ČSSZ 26. dubna 2022 v 11:13

Pražští kriminalisté pracují na objasnění případu loupeže, který se stal v pátek ráno 18. března v Praze 5. Neznámý muž si tam vyhlédl ženu jdoucí po chodníku Vítězné ulice a chtěl jí strhnout kabelku, kterou měla přes rameno,“ řekl tiskový mluvčí Jan Rybanský.

Odcizit kabelku se však lupiči nepodařilo. Napadená se bránila, svůj majetek nechtěla pustit z ruky a mezi oběma aktéry tak vznikla tahanice, po níž žena skončila na zemi a udeřila se do hlavy a boku. Ani v tuto chvíli se však lupič nevzdal.

Agresor se ji chtěl škubáním a trháním zmocnit. To se mu ani na podruhé nepovedlo, a tak s nepořízenou utekl směrem k tramvajové zastávce Újezd a nastoupil do tramvaje č. 20. Uvnitř se převlékl do světlé bundy, aby zmátl případné pronásledovatele,“ dodal Rybanský s tím, že pachatel vystoupil na zastávce Anděl a odešel.

Násilník je podezřelý z trestného činu loupeže a v případě prokázání viny mu hrozí až 10 let za mřížemi. Pokud bys jej poznal, obrať se prosím na Policii ČR na telefonním čísle 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse