Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. května 2022 9:42
Čas čtení 0:31
Radim Šlechta

Královna Alžběta ve skoku přes švihadlo nebo na cestě do Afriky. BBC ukáže unikátní záběry královské rodiny

Královna Alžběta ve skoku přes švihadlo nebo na cestě do Afriky. BBC ukáže unikátní záběry královské rodiny
Zdroj: TASR/AP Photo File
NEWS ALŽBĚTA II. ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na premiéru se můžeme těšit již v neděli.

Unikátní záběry z prostředí Buckinghamského paláce a královské rodiny si diváci budou moci pustit již tuto neděli. Televizní stanice BBC připravila nový přes hodinu dlouhý dokument Elizabeth: The Unseen Queen. V něm nabídne záběry na královskou rodinu z dob, kdy byla Alžběta ještě malá dívka.

V traileru na nový dokument vidíme královnu Alžbětu společně s její rodinou v barevných záběrech na lodi. Záběry pochází z roku 1947 a zachycují královskou rodinu na cestě do Jihoafrické republiky. Kromě těchto okamžiků dokument ukazuje mladou královnu v zahradách, parcích okolo paláce nebo jako radostnou dívku během skákání přes švihadlo.

Dokument vznikl právě ve spolupráci BBC s Buckinghamským palácem. Tvůrci zdůrazňují, že se jedná o skutečně vzácné záběry. Dokument z královského prostředí bude mít premiéru v neděli 29. května na BBC One a BBC iPlayer.

Domů
Sdílet
Diskuse