Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2022 13:52
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Separ a Majk Spirit nahráli během přípravy na boxerský zápas společnou skladbu. Poslouchej jejich poctu všem bojovníkům

Separ a Majk Spirit nahráli během přípravy na boxerský zápas společnou skladbu. Poslouchej jejich poctu všem bojovníkům
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
HUDBA SEPAR
Uložit Uložené

Během náročné přípravy na očekávaný boxerský zápas nahráli Majk Spirit a Separ společnou skladbu. Vydali ji den po duelu.

Majk Spirit a Separ během přípravy na boxerský duel nahráli společnou skladbu. „Během přípravy jsem přemluvil Separa na společný song inspirovaný touto naší výzvou. Zároveň je to naše pocta všem real fighterům,“ napsal ke skladbě vítěz zápasu Speezy. Novinka s názvem Beast Mode je dostupná na streamovacích službách, hudební produkci k ní doplnil dvorní producent H16 Grimaso.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00

Včerejší ostře sledovaný zápas byl před limitem ukončen v neprospěch Separa, protože měl zlomený nos a nemohl pokračovat. Diváci byli svědky tvrdého duelu a mnoha přesných úderů na obou stranách, Majk Spirit však opakovaně trefoval Separův zlomený nos.

Separ po zápase napsal, že i když bylo jeho zranění z tréninku velmi vážné, rozhodl se do ringu nastoupit, protože nechtěl vzbudit pocit, že má strach. Zveřejnil i zdravotní dokumentaci z května, ze které vyplývá, že mu nos ošetřovali. Sportovně svému soupeři pogratuloval k vítězství a ocenil, jak byl připraven. 

Domů
Sdílet
Diskuse