Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2022 9:13
Čas čtení 1:06
Ilona Hobzová

Billie Eilish přerušila koncert kvůli bezpečí fanoušků, někteří kvůli vedru začali omdlévat

Billie Eilish přerušila koncert kvůli bezpečí fanoušků, někteří kvůli vedru začali omdlévat
Zdroj: Getty Images
NEWS BILLIE EILISH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Není to poprvé, co populární zpěvačka pozastavila své vystoupení, aby se ujistila, že jsou všichni v pořádku.

Zpěvačka Billie Eilish musela sobotní koncert v rámci turné Happier Than Ever v londýnské O2 aréně krátce přerušit. Důvodem byla nepřehledná situace mezi fanoušky. Někteří totiž kvůli velkému teplu a tlačenicím začali omdlévat. Není to poprvé, co populární zpěvačka musela sama během své show takto zasáhnout. 

Doporučeno
Billie Eilish: Život s Tourettovým syndromem je vyčerpávající, smích lidí mě uráží Billie Eilish: Život s Tourettovým syndromem je vyčerpávající, smích lidí mě uráží 25. května 2022 8:21

Eilish přerušila koncert na několik minut a ptala se fanoušků a fanynek, zda jsou v pořádku. „Udělejte krok dozadu, uvolněte trochu místo kolem sebe. Jestli je vám špatně, nebojte se to nikomu říct, neduste to v sobě,“ žádala návštěvníky svého koncertu.

Bezpečnostní situaci vzali do svých rukou i přímo fanoušci. Když viděli, že je někomu z jeho okolí špatně, vytvořili kolem něj kruh a rozsvítili mobilní telefony, aby upozornili ochranku. 

Není to poprvé, co sedminásobná držitelka Grammy přerušila vystoupení kvůli tomu, aby se ujistila, že jsou přítomní fanoušci v pořádku. Naposledy takto zasáhla letos v únoru, když si v davu všimla, že je jedné z fanynek špatně. Mladá dívka měla v důsledku tepla a dehydratace problémy s dýcháním, Billie proto okamžitě zalarmovala bezpečnostní službu, aby byla připravena pomoci a poskytnout dívce inhalátor. Ještě toho měsíce přerušila také koncert v Madison Square Garden, kde vyzvala fanoušky, aby si sedli, pokud potřebují.

Téma bezpečnosti během vystoupení se dostalo do popředí v souvislosti s loňským koncertem Travise Scotta, během kterého v důsledku tlačenic a chaosu přišlo o život deset lidí a stovky se zranily. Jednou z obětí byl teprve devítiletý chlapec.

Doporučeno
Billie Eilish přerušila koncert, fanynka nemohla dýchat Billie Eilish přerušila koncert, fanynka nemohla dýchat 16. února 2022 17:55
Domů
Sdílet
Diskuse