Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2022 8:56
Čas čtení 0:47
Viktor Kniš

VIDEO: Billie Eilish přerušila koncert kvůli fanynce, která nemohla dýchat

VIDEO: Billie Eilish přerušila koncert kvůli fanynce, která nemohla dýchat
Zdroj: Getty Images/Theo Wargo
NEWS BILLIE EILISH
Uložit Uložené

Populární zpěvačka přerušila koncert pro desítky tisíc fanoušků, aby se ujistila, že mladá žena v první řadě je v pořádku. Teprve když byla v bezpečí, show pokračovala.

Zpěvačce Billie Eilish záleží na bezpečnosti na jejích koncertech. Dokázala to během nedávné show v Atlantě, když si v davu všimla, že jedné z jejích fanynek je špatně. Na chvíli proto přerušila své vystoupení a věnovala jí pozornost. „Nechte jí prostor, netlačte se,“ upozornila zpěvačka lidí stojící kolem fanynky, které si všimla v jedné z prvních řad.

Mladá dívka měla v důsledku tepla a dehydratace problémy s dýcháním, Billie proto okamžitě zalarmovala bezpečnostní službu, aby byla připravena pomoci a poskytnout dívce inhalátor. Teprve když byla přesvědčená, že je všechno v pořádku, fanynce věnovala upřímné „I love you“ a koncert pokračoval dál.

Domů
Sdílet
Diskuse