Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2022 18:54
Čas čtení 0:30
Dominik Vetrák

Takto vypadá Ryan Gosling jako Ken ve filmu Barbie

Takto vypadá Ryan Gosling jako Ken ve filmu Barbie
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BARBIE MARGOT ROBBIE RYAN GOSLING
Uložit Uložené

Film Barbie má v kinech premiéru v létě příštího roku. Podívej se, jak v něm vypadají Ken a Barbie.

Hollywoodské studio Warner Bros. odhalilo druhý obrázek z chystaného filmu Barbie od režisérky Grety Gerwig (The Little Women), která vytvořila scénář společně se svým manželem Noahem Baumbachem (Marriage Story).

Na prvním obrázku jsme viděli herečku Margot Robbie v roli Barbie, na tom dnešním zase vidíme Ryana Goslinga jako Kena s blond vlasy a vysportovanou postavou. Ken je velkou láskou Barbie. Tvůrci filmu nám už v minulosti řekli, že nenatočili příběh Barbie klasicky tak, jak ho známe. 

Kromě Goslinga a Robbie si ve filmu zahrají také Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrera, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Issa Rae, Michael Cera, Will Ferrell a mnozí další. Premiéra snímku Barbie je naplánována na 21. července 2023, tedy na stejný den, kdy má premiéru válečné drama Oppenheimer od režiséra Christophera Nolana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Variety (@variety)

Domů
Sdílet
Diskuse