Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2022 v 14:15
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Atomic Heart je jako sovětský BioShock na steroidech. Nový trailer ukazuje pořádnou sci-fi akci

Atomic Heart je jako sovětský BioShock na steroidech. Nový trailer ukazuje pořádnou sci-fi akci
Zdroj: Mundfish
TECH RUSKO TIP NA HRY
Uložit Uložené

Atomic Heart vypadá v pohybu úžasně. Nechybí adrenalinové souboje a pestrobarevné sci-fi efekty.

Akční sci-fi hru Atomic Heart připravuje ruské studio Mundfish, pro které půjde o herní debut. V roce 2017 založili studio čtyři lidé a dnes jich je již několik desítek. Atomic Heart chtějí vydat do konce roku 2022, ale po nejnovějším traileru máme chuť zahrát si hru už dnes.

Doporučeno
Zahraj si hry studentů prvního ročníku herního designu na FAMU Zahraj si hry studentů prvního ročníku herního designu na FAMU 12. srpna 2022 v 19:23

Téměř čtyřminutový trailer se zaměřuje výhradně na akční složku hry, která vypadá nesmírně bohatě. Hlavní hrdina bude mít k dispozici velké množství zbraní, speciálních dovedností a gadgetů, kterými bude zabíjet originálně vypadající monstra a stroje. Atomic Heart se odehrává v ruské tajné základně, kde systémová chyba způsobila obrovské problémy. Tvým úkolem je přežít, minimalizovat škody a zabránit úniku citlivých informací.

Jak se můžeš přesvědčit v traileru, nebude to snadný úkol, protože ti po krku půjdou stovky unikátně vypadajících bytostí a strojů se smrtelnými útoky. Atomic Heart vypadá v pohybu úžasně, což plyne z rychlé hratelnosti, adrenalinových soubojů a pestrobarevných sci-fi efektů. Hra vyjde na PC, Xbox One, Xbox řady X/S, PS4 a PC, přičemž předplatitelé Game Pass si ji budou moci zahrát už v den vydání.

Domů
Sdílet
Diskuse