Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. listopadu 2022 17:10
Čas čtení 0:41
Tereza Patočková

Do Prahy přijede The Weeknd

Do Prahy přijede The Weeknd
Zdroj: Rich Fury/Getty Images for dcp
HUDBA HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

V pražských Letňanech vystoupí v srpnu příštího roku.

Popový zpěvák The Weeknd v pondělí oznámil termíny své nadcházející tour, během níž navštíví také Prahu. V pražských Letňanech vystoupí 6. 8. 2023 v rámci svého turné, které je oslavou alba After Hours

The Weeknd vydal album v roce 2020 a jeho přední song Blinding Lights byl vyhlášen novou písní číslo 1 v žebříčku Billboard Hot 100 všech dob, čímž překonal hit The Twist od Chubbyho Checkera z roku 1960. Tour také navazuje na jeho album Dawn FM, které vyšlo v lednu 2022.

 

Na všech evropských koncertech se k The Weekndovi připojí Kaytranada a Mike Dean. The Weeknd bude v rámci tour také spolupracovat se Světovým potravinovým programem OSN a z druhé části turné přispěje do Humanitárního fondu XO, který podporuje činnost této organizace a její práci na zmírňování celosvětové hladové krize. 

Držitelé vstupenek obdrží upomínkové NFT a také získají přístup k exkluzivní kolekci NFT pro The Weekndovo turné ve spolupráci s HXOUSE, think-centrem a komunitním inkubátorem pro kreativní podnikatele. Pět procent z prodeje kolekce NFT pro nadcházející turné bude věnováno na humanitární fond XO.

Domů
Sdílet
Diskuse