Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2022 19:00
Čas čtení 3:19
Adam Novosad

Atraktivní nezadaní jsou zpět. Nové Too Hot To Handle na Netflixu má soutěžící závislé na sexu, kteří jsou ale jiní než dosud

FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY TOO HOT TO HANDLE
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Skupina nezadaných na exotickém ostrově vypadá stejně jako dosud, ale po první epizodě se od předchozích sérií výrazně liší.

Miluji sex, jsem závislá na sexu, musím na sex myslet každých 5 sekund. Na Netflixu přistála nová série milované a zároveň nenáviděné reality show Too Hot To Handle, a tak budeš tyto věty o neobvyklých intimních závislostech dokola poslouchat následující týdny. 

Letos se tvůrci rozhodli novou sérii Too Hot To Handle vypustit začátkem prosince, aby divákům pomohli překonat náročné předvánoční období plné stresu.

Doporučeno
„Muže měním častěji než kalhotky.“ Soutěžící v novém Too Hot to Handle porušili zákaz intimností již po 8 minutách „Muže měním častěji než kalhotky.“ Soutěžící v novém Too Hot to Handle porušili zákaz intimností již po 8 minutách 23. ledna 2022 18:30

Jak už bývá zvykem, Netflix na castinzích na úvod vybral 10 atraktivních nezadaných lidí, kteří žijí a dýchají pro sex, ale oklamal je v tom, jakou show budou natáčet. Tentokrát je nalákal na název Wild Love a místo tématu přežití na opuštěném ostrově vsadil na adrenalinové zamilování.

My jsme se podívali na první epizodu nové série, abychom zjistili, v čem se tentokrát liší od předchozích let, zda je více či méně skandální, a zejména zodpověděli nejdůležitější otázku – jak dlouho soutěžícím trvalo, než se na sebe vrhli.

Netflix
Zdroj: Netflix

Jsem závislá na sexu

„Někteří lidé jsou závislí na Adderallu, někteří lidé jsou závislí na tabáku. Já jsem závislá na sexu,“ popisuje samu sebe v úvodní dotáčce první soutěžící v luxusní vile. Tento motiv se dokola opakuje, ale po zhlédnutí první epizody musíme Netflix pochválit minimálně za to, že si v této sérii tvůrci potrpěli na mnohem větší rozmanitosti soutěžících.


Jak jsme naznačili v úvodu, Netflix soutěžící nalákal na hledání lásky vylepšené o adrenalin. Nezadaní se těší na to, jak budou skákat z letadla či jezdit na vodních lyžích, aby adrenalin využili k zintenzivnění pocitů vzájemné náklonnosti a možná jednou i lásky. 

Tvůrci se tentokrát překonali, protože na ostrov přicestoval speciální moderátor, který měl na svých kartičkách logo fiktivní show Wild Love, na místní letiště přistavili soukromé letadlo a soutěžící postavili před něj ve vestách, které naznačovaly, že úvodní adrenalinovou výzvou bude opravdu seskok padákem.

Doporučeno
Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava Viděli jsme nový sci-fi seriál od tvůrců Hry o trůny. Z Problému tří těles ti exploduje hlava 20. března 2024 9:00

Před letadlem se ale najednou zjevila umělá inteligence Lana a každý už věděl, která bije. „Ani jsem na rozloučenou nestihl masturbovat,“ smutně konstatoval jeden ze soutěžících a zákaz jakýchkoli intimností a sexu mohl začít. Soutěžící měli před spuštěním zákazu celých 10 hodin na to, aby spolu dělali cokoli, po čem jejich srdce nebo genitálie zatoužily.

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Trvalo sotva 5 minut, než ji začal osahávat

Měli jsme pocit, že Too Hot To Handle nás už opravdu nemá čím překvapit. Museli jsme se však pousmát, když v úvodních dotáčkách jedna samozvaná nymfomanka prozradila, že pracuje jako softwarová inženýrka. 

Do 5 minut od příjezdu na ostrov – s prvním přípitkem v krvi – začal charismatický Skot osahávat zadek softwarové inženýrky, pořádně ho poplácal a konstatoval, že je parádní. Na Too Hot To Handle nic neobvyklého, že?

Velmi nás během poznávání kolektivu pobavil mladý Havajec, který se představil jako muž nabízející „Vacation Penis Package“. „Miluji všechny ženy. Beru cokoli,“ směje se v dotáčce. Sexuchtivým turistkám přijíždějícím na Havaj podle vlastních slov rád pomůže s čímkoli, po čem touží. Hned vzápětí ale při seznamování s dívkami na ostrově na soutěžící jen němě zíral, a dokonce jim zapomněl nalít přípitek.

Kromě těchto individuí máme v nové sérii co do činění s ezoterickým erotickým jogínem, který vsadil na spirituální vlnu, ale i závodníkem, který se nebojí rychlosti, ale prý má obrovský strach ze závazků. Toto nastavení mysli bude chtít Lana změnit. 

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Alfa samec je Nigel, kdo je víc?

Skupina aktuálních soutěžících se nám letos skutečně zamlouvá. Zatím jsme poznali úvodní desítku, ke které postupně přibude několik nových lidí. Mezi muži i ženami se rychle vytvořily alfa skupiny těch, kteří budou dominovat, a těch, kteří přinejlepším budou jen přihlížet.

Doporučeno
Miroslava pracovala s Tomem Hollandem i Mattem Damonem. Jaké bylo zaskakování za Millie Bobby Brown v novém hitu od Netflixu? Miroslava pracovala s Tomem Hollandem i Mattem Damonem. Jaké bylo zaskakování za Millie Bobby Brown v novém hitu od Netflixu? 19. března 2024 8:30

Mužům šéfuje Nigel, ženám zase Kayla. Když jsme sledovali úvodní epizodu, přemýšleli jsme nad tím, jak jednoduché to v životě musí mít dokonale krásný muž, kterému padne do oka dokonale krásná žena. Za vše mluví věta soutěžící, která při rozhovoru o dostupných mužích prohlásila, že své sokyně „shodí ze schodů, aby měla Nigela“.

Po první epizodě je jasné, jak se bude vyvíjet dynamika ve vile, protože zbývající kluci po chvíli pozorování toho, jak se Nigel líbá s Kaylou, konstatovali, že nastal čas zalovit v jiném rybníku. Pochopili, že alfa samec je jen jeden.

Tato scéna nám připomínala situace z přírodopisných dokumentů, kdy dominantní samec převezme kontrolu nad stádem samic, zatímco ostatní pouze tiše přihlížejí a čekají, jestli na ně některá zbyde. A podle vášnivých polibků na pláži z konce první epizody se určitě dočká každý. 

Too Hot To Handle
Zdroj: Netflix

Nová série, kterou se opravdu vyplatí sledovat

Nové Too Hot To Handle se vyplatí sledovat. Od poslední série uběhl téměř rok, a tak jsme si reality show zapínali už téměř s nostalgií na staré dobré časy.

Když parta nadrženců poprvé pobíhala po exotickém ostrově a nemohla mít sex, ve světě začala zuřit pandemie. Každý musel sedět doma, takže prvotní šok z lockdownů a izolace mnozí z nás trávili právě s hrdiny Too Hot To Handle, a proto se tuto show po čtyřech sériích nebojíme označit za kultovní.

Doporučeno
PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet PŘEHLED: Nejlepší seriály na streamu v březnu. Čeká tě sci-fi od tvůrců Hry o trůny a politická satira s Kate Winslet 1. března 2024 8:00

Oproti minulým sériím, a hlavně té latinsko-americké, kde byl sex na pořadu po půlhodince ve vile, máme před sebou novou dynamiku v podobě dvou dominantních mužských a ženských soutěžících. Bude zajímavé sledovat, jak s tím celý kolektiv naloží.

Domů
Sdílet
Diskuse