Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. ledna 2023 17:20
Čas čtení 0:47
Daniel Mikolášik

Noah Schnapp ze Stranger Things se vyoutoval: 18 let jsem se bál, rodinu to ale nepřekvapilo

Noah Schnapp ze Stranger Things se vyoutoval: 18 let jsem se bál, rodinu to ale nepřekvapilo
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI LGBTQ+ LIDÉ STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Herec loni potvrdil, že postava Willa je gay, teď se k tomu otevřeně přihlásil i on.

Osmnáctiletý americký herec Noah Schnapp, který je známý zejména díky postavě Willa Byerse z úspěšného seriálu Stranger Things, se vyoutoval. „Myslím, že jsem Willovi podobný více, než jsem si myslel,“ napsal v nejnovějším videu na TikToku.

Postava Willa v seriálu totiž bojuje se svou sexualitou a samotní tvůrci společně se Schnappem oficiálně potvrdili, že Will je gay a miluje Mikea. V krátkém videu na sociální síti herec tvrdí, že jeho rodina a kamarádi nebyli po coming outu překvapeni.

„Když jsem konečně řekl svým přátelům a rodině, že jsem gay, poté co jsem se 18 let bál, odvětili mi na to jen ‚my víme‘,“ uvedl Schnapp na TikToku. V komentářích mu okamžitě vyjádřily podporu tisíce fanoušků i oficiální účet Netflixu.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Fanoušci očekávají, že v poslední sérii Stranger Things projde coming outem i postava Willa, která je podle Schnappa zamilovaná do svého nejlepšího přítele Mikea Wheelera, kterého ztvárňuje Finn Wolfhard. Mnozí to tušili po dojemné scéně v zadní části dodávky ze čtvrté série.

„Myslím, že je docela jasné, že Will Mikea miluje,“ řekl Schnapp pro Variety. Tvrdí zároveň i to, že na to tvůrci odkazují od první série.

Domů
Sdílet
Diskuse