Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2023 10:20
Čas čtení 0:29
Kristýna Dobiášová

Cloud ze seriálu Euphoria musí mluvit s policií kvůli bouračce

Cloud ze seriálu Euphoria musí mluvit s policií kvůli bouračce
Zdroj: HBO
ZAHRANIČÍ EUPHORIA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

S hvězdou seriálu Euphoria Angusem Cloudem chce mluvit policie. V úterý se stala bouračka, pachatel následně ujel. Svědek ho popsal právě jako herce ze seriálu. Hlavním podezřelým není.

Angus Cloud, hvězda z HBO seriálu Euphoria, se měl podílet na nehodě a následně ujet z místa činu, píše TMZ. Vše se stalo v úterý večer v kalifornském městě Marina del Rey. Policie ho ale nevede jako hlavního podezřelého.

Podle svědka se měl Cloud – nebo někdo, kdo vypadal jako on – projíždět s dalším mužem v SUV. To zezadu narazilo do toyoty a následně odjelo na blízké parkoviště. Svědek, který se vydal na parkoviště najít viníka, ho nenašel.

Cloud není hlavním podezřelým

TMZ zveřejnilo, že Cloud není oficiálně hlavním podezřelým, nicméně policisté s ním chtějí mluvit o tom, zda je nějakým způsobem za situaci zodpovědný. „V tuto chvíli máme pouze informaci, že řidiče popisovali jako herce z Euphorie,“ sdělil policista Alec Pereyda pro Los Angeles Times.

Domů
Sdílet
Diskuse